Ontdek het paasmenu in restaurant Kokejane, in het hart van het Tropical Hôtel in Durbuy. Voor deze speciale gelegenheid heeft onze chef een uitzonderlijk menu samengesteld dat zelfs de meest veeleisende fijnproevers zal bekoren. Geniet van heerlijke voorgerechten, verfijnde hoofdgerechten en gastronomische desserts, allemaal bereid met verse, seizoensgebonden ingrediënten.

Ons Paasmenu biedt een verscheidenheid aan smakelijke voorgerechten, gevolgd door hoofdgerechten met kwaliteitsvlees en -vis, vergezeld van seizoensgroenten en verfijnde sauzen. Sluit je maaltijd af met onze onweerstaanbaar zoete paasdesserts.

Het Kokejane restaurant is toegewijd aan het bieden van een gedenkwaardige culinaire ervaring. Elk gerecht wordt met passie en aandacht voor detail bereid, zodat jij en je geliefden gegarandeerd een feestelijke en heerlijke maaltijd zullen hebben.

Geniet van de warme en gastvrije sfeer van ons restaurant, ideaal gelegen in het Tropical Hôtel in Durbuy. Of het nu gaat om een paaslunch met de familie, een romantisch diner of een feest met vrienden, ons team staat klaar om je een onberispelijke service te bieden.

Reserveer nu uw tafel en geniet van ons Paasmenu. Vier dit festival in het restaurant Kokejane en geniet van een onvergetelijke gastronomische ervaring in het Tropical Hôtel in Durbuy.

Paasmenu voor €58

Witte asperges AA gourmandes, artisjokken poivrade.

* * *

Kreeft Koraal Emulsie

* * *

Gegratineerde lamsfilet Pascal met wilde knoflook
Gebraden jus met gember en lentegroenten

* * *

Chocolade lekkernij
of
Schotel van huisgerijpte kazen

* * *

Tropical Hôtel - Durbuy - Booking

Restaurant Kokejane in Durbuy

Tropical Hôtel - Durbuy - Booking

Ons restaurant Kokejane met zicht op de tropische tuin biedt u een fijne Franse gastronomische keuken aangepast aan de seizoenen en het marktaanbod.

U kan genieten van diverse zalige en verfijnde gerechten. Bekijk snel onze menu’s.

Wij blijven graag tot uw dienst voor een vrijblijvende offerte voor de organisatie van banketten, seminaries, communies,…

Het restaurant biedt plaats aan ongeveer 120 personen.

Tropical Hôtel - Durbuy - Booking
Tropical Hôtel - Durbuy - Booking
Tropical Hôtel - Durbuy - Booking
Chambre Familiale - Tropical Hôtel