Bekijken beschikbaarheid

Aankomstdatum
Nachten
Uitchecken
Volwassenen
Kinderen

Ons hotel is volgeboekt op zaterdag 09/12/2023.

Nieuws en Aanbiedingen

Tropical Hôtel - Durbuy

In een zomers sfeertje met een biologisch zwembad zonder chloor omringd door tropische planten kan u genieten van onze gastronomische keuken gerealiseerd door onze chef Alexandre Willems.

Ons hotel is rustig gelegen in volle natuur op 1,5 km van het charmante centrum van Durbuy. Ruime en gratis privé parking voorbehouden aan onze gasten.

Restaurant - Kokejane

Alexandre Willems, chef van het welgekend gastronomisch restaurant Kokejane te Herne is sinds 2003 eigenaar van het hotel en beheert de keuken met een uitgebreide vakkennis en dynamische die hem eigen zijn.

Gastronomie en welzijn staan hoog in het vaandel en de menu’s zijn met zorg bereid zodat u kan genieten van een onvergetelijk verblijf.

Uniek Biologisch Zwembad

Uniek biologisch zwembad gelegen in een overdekte tropische tuin. Hier kan u zich ontspannen in ligstoelen die tot uw beschikking staan. Het klimaat rond het zwembad is constant en zorgt voor een totale verpozing.

Tropical Hôtel - Durbuy - Activités
play-button

Welkomsvideo

Bekijk hier onze video. Gelegen in volle natuur kan u genieten van al het comfort en de diensten die wij onze gasten aanbieden zodat het u aan niets zal ontbreken tijdens uw verblijf bij ons.

Tropical Hôtel - Durbuy
Restaurant Kokejane - Booking