Voorgerechten
-
Kreeftensoep 18€
-
Witte asperges AAA of groene jumbo asperges 25€
-
Mozzarella de burrata 20€
-
Rundscarpaccio met truffels en parmezaan 25€
-
Pata negra Jubugo Belotta 5 sterren ham met meloen 25€
-
Zachte huisgerookte Schotse zalm rood label 25€
-
Gegrilde Sint-Jakobsnoten perigueux 28€
-
Huisgerookte eendencarpaccio met truffels en rucola 28€
-
Kreeftsalade met avocado en tomaten 30€
-
Gevogeltebouillon in gelei, kaviaar en zure room (20 gr) 48€
Heeft u een voedselallergie of bent u intolerant ? Gelieve dit steeds te melden bij reservatie. Het restaurant is voorbehouden aan de hotelgasten.
Onze Pasta’s
Heeft u een voedselallergie of bent u intolerant ? Gelieve dit steeds te melden bij reservatie. Het restaurant is voorbehouden aan de hotelgasten.
Vlees en Gevogelte
-
Eendenborst 25€
-
Spaans speenvarken pata negra bellota (Pluma of Pressa) 25€
-
Hoevegevogelte met morellen en gele wijn 28€
-
Ierse rundsfilet à l’ucceleto, rucola en oude parmezaan 35€
-
Melklamskotelet met verse kruiden, groentjes en gembersaus 35€
-
Krokante kalfszwezeriken, Perigueux saus 35€
-
Duivenborst uit Anjou gegratineerd met kruiden, gekonfijte billen en vleessaus 35€
-
Fazant, patrijs, reebok, everzwijn beschikbaar tijdens het wildseizoen Alleen in het seizoen
Heeft u een voedselallergie of bent u intolerant ? Gelieve dit steeds te melden bij reservatie. Het restaurant is voorbehouden aan de hotelgasten.
Vis en Schaaldieren
-
Schotse zalmfilet rood label met groene appels en limoenboter 25€
-
Kabeljauwrug met witte botersaus 25€
-
Tongfilet meunière 40€
-
Grote gegrilde rivierkreeften 35€
-
Reuzekrab en kabeljauwrug met safraanboter 35€
-
Wilde zeebaars gestoomd met boter en truffel 38€
-
Tarbot florentien 42€
-
Kreeft 700gr met champagne en basilicum (2 personen) 70€
Heeft u een voedselallergie of bent u intolerant ? Gelieve dit steeds te melden bij reservatie. Het restaurant is voorbehouden aan de hotelgasten.
Kinderkaart
Heeft u een voedselallergie of bent u intolerant ? Gelieve dit steeds te melden bij reservatie. Het restaurant is voorbehouden aan de hotelgasten.
Nagerechten
-
Chocolademousse 10€
-
Smoothie 10€
-
Ijskoffie Kokejane 10€
-
Trio van sorbet op Milanese wijze 10€
-
Huisgemaakte warme appeltaart met minuut vanille-ijs 12€
-
Chocolademoelleux 12€
-
Crème brûlée 12€
-
Ananas corazon 12€
-
Dame Blanche 12€
-
Salade van aardbeien en mango, citroensorbet 12€
-
Gebakken mango, vanille-ijs 12€
-
Verse fruitsalade 12€
-
Huisgemaakte taart op bestelling 10€ / Persoon
-
Bord huisgerijpte kazen 10€
Heeft u een voedselallergie of bent u intolerant ? Gelieve dit steeds te melden bij reservatie. Het restaurant is voorbehouden aan de hotelgasten.